Oppskriften lyder som følger:
Bunn:100 g malte hasselnøtter
100 g malte valnøtter
100 g kokosmasse
100 g smeltet smør
100 g mørk sjokolade (86 %)
1/2 dl sukrin
frøene fra en vaniljestang/vaniljeekstrakt (jeg brukte en halv vaniljestang + 5 dråper eksrakt)
150 g kremost
4 store egg (eller 5 små)
1,5 toppet ts. Bakepulver
Topping:
300 g kremost
100 g smør
0,5 dl sukrin
noen dråper natreen (kan sløyfes)
noen dråper konditorfarge
Fremgangsmåte:Bunn:
Mal opp nøttene med en kjøkkenmaskin eller en stavmikser. Visp sammen egg, Kremost og sukrun mens du smelter sjokolade og smør over lav varme. Deretter blander du alle ingredienser og smaker det til med sukrin. Hvis du pleier og bruke et annet sukker en sukrin så kan du gjøre det i denne oppskriften. Ha i muffinsformer og deretter stek dem på 180 grader i 15-20 min :)
Topping:
Smelt smør og miks det med kremost, sukrinog noen dråper natureen. Ha i konditorfarge mens du rører frem den ønskede fargeresultatet :) Er toppingen veldig løs så vent litt før du sprøyter den på cupcaksene med kremsprøyte. For raskere resultat med at den skal bli stivere kan du sette den i kjølskapet ettersom den skal være ganske fast, Ungå at den er dennende!.. Muffinsene må være avkjølt før du kan ta på toppingen. Deretter kan du dekurere cupcaksene dine som du ønsker. Sett jerne cupcaksene i kjøleskapet om de ikke skal serveres med en gang :)
Innholdet i disse Cupcaksene er som følger:
Fett 89%
Protein 7%
Karbohydrat 4%
Håper det smaker :)
Xoxo,
Xtine Michelle
Flinke flinke datetren min!! :D
SvarSlettDu kommer tilå bli en reser på å lage superdeilige cupcakes, for disse var gode! :D